Op zoek naar school voor training?

school voor training
Veiligheidscontrole vereist.
karin de galan traint trainers.
Karin de Galan 1967 is de drijvende kracht achter de galan school voor training. Ze ontwikkelde een eigen didactisch model om trainingen te ontwerpen en te verzorgen. Ze publiceert geregeld nieuwe boeken en artikelen. En weer een geweldig filmpje via de nieuwsbrief van @DF_krokoboek over prijsonderhandeling youtube.com/watchv7_qwjc. Ongeveer 5 dagen geleden op Karin de Galan's Twitter via Twitter Web Client. Ongeveer 6 dagen geleden op Karin de Galan's Twitter via Twitter for iPhone. Ongeveer 6 dagen geleden op Karin de Galan's Twitter via Twitter for iPhone. Ongeveer 6 dagen geleden op Karin de Galan's Twitter via Twitter for iPhone.
School voor training.
06 543 08 229. Word een ijzersterke trainer! Ben je lang bezig met zoeken naar de goede werkvormen? Weet je niet waarom de ene training wel loopt en de andere niet? Kosten deelnemers met weerstand je meer energie dan je wilt? Doen deelnemers te weinig met je training in de praktijk? We bieden je structuur en helpen je om de beste trainer te worden die je kunt zijn. Je weet wat je doet staat relaxed voor de groep en bereikt echt resultaat. Introductiedag op 16 Juni 2017. Ervaar hoe wij trainen. Maak kennis met Karin de Galan. Gratis boekje met 56 werkvormen. 16 juni 17 Introductiedag. 04 sep 17 Van deskundige naar trainer.
Veiligheidscontrole nodig.
de galan school voor training scoort een 92 op Springest bekijk de ervaringen en het aanbod.
een brochure in PDF over het didactisch model van De Galan. abonneren op onze nieuwsbrief met praktische tips voor het trainersvak. Gemiddeld cijfer voor de galan school voor training. Gebaseerd op 173 ervaringen. star star star star star_half. Trainer / Begeleider bij Gemeente Gouda. Train de trainer vakopleiding voor trainers. Train de trainer vakopleiding voor trainers. Goed om eens geheel buiten mijn eigen comfortzone te trainen. Met meer dan 10 jaar ervaring binnen het trainersvak heb ik na het volgen van deze opleiding weer eens echt het gevoel om in schoolbanken te zitten en inzicht te verkrijgen in wat al goed gaat en nog steeds beter kan.

Contacteer ons