Resultaten voor karin de galan trainingen ontwerpen

karin de galan trainingen ontwerpen
Trainingen ontwerpen Paperback Karin de Galan Boek Bruna.nl.
Schrijf zelf een beoordeling. Trainingen ontwerpen Karin de Galan. Geef een beoordeling van 1 tot 5 sterren. Er zijn nog geen beoordelingen over dit product log in en schrijf als eerste een beoordeling! HiSchool de plek voor alle schoolspullen. Rekenmachine en bureau accessoires. Kaftpapier en rekbaar kaftpapier. Schooltas rugzak en shopper. Schoolspullen voor in je etui.
Trainingen ontwerpen Boek Karin de Galan 9789462720091 online bestellen Thema.nl.
Karin de Galan Type Paperback. Auteur Karin de Galan. 2495 Voor 1800 besteld morgen in huis Bestellen Plaats op verlanglijst. 1 stemmen Bekijk alle recensies. Nooit meer piekeren over werkvormen. Van weerstand naar leerstand met de glijbaan. De juiste vragen stellen bij de intake. Resultaat bereiken met spannende kernoefeningen en creatieve tussenoefeningen.
Trainingen ontwerpen Karin de Galan.
Meer dan 150 positieve reacties op de NLP Practitioner training. Trainingen ontwerpen Karin de Galan. Wil je lekker werken in een training en ervaren dat de deelnemers daadwerkelijk iets leren? Is je schrikbeeld een vermoeide passieve groep waar het meeste langs afglijdt? Geen nood je kunt zoveel bereiken met het juiste programma! In dit boek ontdek je hoe je een training kunt ontwerpen die werkt vanaf het eerste idee tot de uiteindelijke uitvoering. Je leest onder meer hoe je. deelnemers verleidt tot leren door in te spelen op hun pijn en verlangen. handelt als je opdrachtgever iets anders wil dan je deelnemers.
bol.com Trainingen ontwerpen Karin de Galan 9789462720091 Boeken.
Met veel voorbeelden en 21 checklisten die je direct kunt toepassen is deze tweede editie nog praktischer dan de eerste. De bijgevoegde poster maakt het heel gemakkelijk om trainingsonderdelen te ontwerpen en werkvormen te kiezen. Karin de Galan biedt startende en ervaren trainers al jaren houvast! De methode van De Galan is praktisch helder en ongelofelijk effectief. Marjoke de Grijs op www.springest.nl Karin de Galan 1967 werkt sinds 1991 als trainer. Ze heeft zich gespecialiseerd in het trainen van trainers. De afgelopen jaren heeft ze meerdere boeken geschreven over het trainers vak. Van Trainingen ontwerpen zijn meer dan 10.000 exemplaren verkocht. In 2007 heeft Karin de Galan een bedrijf opgericht dat opleidingen en trainingen aanbiedt voor trainers.
karin de galan traint trainers.
Karin de Galan 1967 is de drijvende kracht achter de galan school voor training. Ze ontwikkelde een eigen didactisch model om trainingen te ontwerpen en te verzorgen. Ze publiceert geregeld nieuwe boeken en artikelen. En weer een geweldig filmpje via de nieuwsbrief van @DF_krokoboek over prijsonderhandeling youtube.com/watchv7_qwjc. Ongeveer 5 dagen geleden op Karin de Galan's Twitter via Twitter Web Client. Ongeveer 6 dagen geleden op Karin de Galan's Twitter via Twitter for iPhone. Ongeveer 6 dagen geleden op Karin de Galan's Twitter via Twitter for iPhone. Ongeveer 6 dagen geleden op Karin de Galan's Twitter via Twitter for iPhone.
Trainingen ontwerpen door Karin de Galan Boek Managementboek.nl.
Met veel voorbeelden en 21 checklisten die u direct kunt toepassen is deze tweede editie nog praktischer dan de eerste. De bijgevoegde poster maakt het heel gemakkelijk om trainingsonderdelen te ontwerpen en werkvormen te kiezen. Karin de Galan biedt startende en ervaren trainers al jaren houvast! De methode van De Galan is praktisch helder en ongelofelijk effectief Marjoke de Grijs op www.springest.nl. Het didactisch model van De Galan. Deel 1 Diagnose van de praktijk. De praktijk in beeld het diagnoseschema. De opdrachtgever uitvragen diagnose bij maatwerk. Fantaseren achter je bureau diagnose bij open trainingen. Do's en don'ts bij de diagnose. Deel 2 Een programma dat werkt. Het beste medicijn van diagnose naar onderdelen.
Trainingen ontwerpen.
06 543 08 229. Een geslaagde training begint met een goed programma. Wil je lekker trainen met gemotiveerde deelnemers en zichtbaar resultaat? In dit boek ontdek je hoe je een training ontwerpt die werkt. Met veel voorbeelden en 21 checklisten die je direct kunt toepassen is de tweede editie nog praktischer dan de eerste. De bijgevoegde poster maakt het heel gemakkelijk om trainingsonderdelen te ontwerpen en werkvormen te kiezen. Diagnose van de praktijk. Een programma dat werkt. Werken aan kunnen met de trap.

Contacteer ons