Resultaten voor galan training

galan training
karin de galan traint trainers.
Karin de Galan 1967 is de drijvende kracht achter de galan school voor training. Ze ontwikkelde een eigen didactisch model om trainingen te ontwerpen en te verzorgen. Ze publiceert geregeld nieuwe boeken en artikelen. En weer een geweldig filmpje via de nieuwsbrief van @DF_krokoboek over prijsonderhandeling youtube.com/watchv7_qwjc. Ongeveer 5 dagen geleden op Karin de Galan's Twitter via Twitter Web Client. Ongeveer 6 dagen geleden op Karin de Galan's Twitter via Twitter for iPhone. Ongeveer 6 dagen geleden op Karin de Galan's Twitter via Twitter for iPhone. Ongeveer 6 dagen geleden op Karin de Galan's Twitter via Twitter for iPhone.
School voor training.
06 543 08 229. Word een ijzersterke trainer! Ben je lang bezig met zoeken naar de goede werkvormen? Weet je niet waarom de ene training wel loopt en de andere niet? Kosten deelnemers met weerstand je meer energie dan je wilt? Doen deelnemers te weinig met je training in de praktijk? We bieden je structuur en helpen je om de beste trainer te worden die je kunt zijn. Je weet wat je doet staat relaxed voor de groep en bereikt echt resultaat. Introductiedag op 16 Juni 2017. Ervaar hoe wij trainen. Maak kennis met Karin de Galan. Gratis boekje met 56 werkvormen. 16 juni 17 Introductiedag. 04 sep 17 Van deskundige naar trainer.
Trainen K. De Galan samenvatting panview.
Managers as Mentors C.R.Bell samenvatting. Karin de Galan beschrijft in haar boek Trainen hoe iedereen het vak Trainer kan leren. Het gedrag van de trainer staat centraal in dit boek hoe bouw je een trainingsprogramma op? Hoe gedraag je je voor de groep? Hoe reageer je op weerstand? En hoe stuur je de groep aan in verschillende fasen van het groepsproces?
de galan school voor training scoort een 92 op Springest bekijk de ervaringen en het aanbod.
de galan school voor training. Gemiddeld cijfer voor de galan school voor training. Gebaseerd op 173 ervaringen Lees alle ervaringen chevron_right. star star star star star_half. Trainer / Begeleider bij Gemeente Gouda. Train de trainer vakopleiding voor trainers. Train de trainer vakopleiding voor trainers. Goed om eens geheel buiten mijn eigen comfortzone te trainen.

Contacteer ons