Zoeken naar post hbo coach opleiding

post hbo coach opleiding
Coaching Opleiding HBO Post HBO en Trainingen ISBW Opleidingen en Trainingen.
Kunnen we je verder helpen? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. 035 7 604 800. 035 7 604 800. Of bekijk alle 11 opleidingen Coaching op de Werkvloer. Praktijkopleidingen HBO niveau 5. Tot 1 maand 2. 1 3 maanden 2. 4 6 maanden 4. 10 12 maanden 3. Praktijkopleidingen HBO niveau 5. Met de praktijkgerichte opleidingen van ISBW gaat u direct aan de slag met de kern. Geen onnodige theorie maar concreet toegepast op de werkelijke praktijk.
Cookies op Intermediair.nl.
Post-hbo Supervisie en Coaching Sociale Studies Professionals CHE.
Na de opleiding is het mogelijk om als supervisor en als coach geregistreerd te worden. De supervisie en coachingsopleiding in Ede is uniek vanwege de christelijke mens en maatschappijvisie die als een rode draad door de opleiding loopt. Uiteraard richt de opleiding zich niet alleen op deelnemers met deze christelijke levensbeschouwing. Prijs 10.95000 prijspeil 2017. Instroomeisen een beroepsopleiding op HBO-niveau universitair of tweede fase niveau voltooide minstens 4 jaar werkzaam bent op HBO-niveau met een omvang van minstens 14 uur per week in een beroep waarover supervisie kan worden gegevenin de laatste 6 jaar tenminste tienmaal supervisie of voorsupervisie ontving van een bij de LVSC geregistreerde supervisor om zeker te weten dat uw supervisor LVSC geregistreerd is kunt u de info op website www.lvsc.nl raadplegen.
BCoach Coachopleiding BCoach coachopleiding.nl.
Volg niet alleen een coachopleiding werk direct aan jouw nieuwe toekomst. Een rugzak vol aan kennis en vaardigheden. In april 2016 startte ik met de opleiding Loopbaan en Levenscoach bij BCoach. Het is een post HBO opleiding waarin je twee maal per maand bij elkaar komt voor een theorielesdag en een praktijklesdag. Na een jaar ben je Post-HBO CPION gecertificeerd coach en heb je als startende coach een rugzak vol aan kennis en vaardigheden. Al bij het intake gesprek was het duidelijk dat BCoach staat voor verbinden. Het gesprek was geheel vrijblijvend maar wel met oprechte interesse en zeer ruim de tijd om ook daadwerkelijk tot een conclusie te kunnen komen. Het verbinden komt ook terug in de uitvoering van de opleiding.
Academie voor Leefstijl en Gezondheid Post HBO opleiding tot Leefstijlcoach.
Academie voor leefstijl en gezondheid. De Academie voor Leefstijl en Gezondheid is een eenjarige post-hbo-opleiding en leidt je op tot leefstijlcoach. Het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland PION heeft de opleiding tot leefstijlcoach officiëel erkend als post-hbo-opleiding. Voor contact en meer informatie over de Academie voor Leefstijl en Gezondheid verwijzen we je naar de contactpagina. Bij een mogelijke klacht Klachtenprocedure. @AcademieLenG RT @vankarine @marjonschiltman jazeker! op 28 maart start de volgende https//t.co/l5BVkhNVug @yneke. @AcademieLenG 30-3-17 organiseert de Academie een middag over de grote invloed van leefstijl op diabetes type 2. @AcademieLenG Verborgen dikmakers bijvoorbeeld stress! Liesbeth van Rossem vertelt meer.
Erkende Coach Opleidingen StiR NOBCO Cedeo Post-HBO Coachboulevard.
1-daagse Coachopleidingen Erkende Leergangen StiR NOBCO.
Opleidingen tot professioneel coach op Post-HBO en HBO niveau Atma Instituut.
Tijdens deze opleiding leer je de belangrijkste coaching-tools die nodig zijn om andere mensen effectief te begeleiden. De grootste nadruk ligt daarbij op communicatieve vaardigheden ontwikkeling van zelfvertrouwen en hantering van emoties. De opleiding wordt afgerond met een certificaat. Deze opleiding vormt de basis voor de opleidingen Life Coaching en Levensloop Coaching. Als lifecoach help je mensen om te leven vanuit hun grootste talenten en passies. Je leert ze een duidelijk LifeDesign te maken op het gebied van levensbalans talent-ontdekking loopbaankeuze relaties in het privé-leven en relaties op het werk. Deze opleiding volgt op Coaching Basics en wordt afgerond met een diploma. Als levensloop coach help je mensen om hun LifeDesign af te stemmen op hun levensloop.
Post Hbo Leergang Excellent Coachen NOBCO/EMCC.
Post Hbo Leergang Excellent Coachen. Erkende Practitioner opleiding tot NOBCO gecertificeerde coach. De Post-Hbo Leergang Excellent Coachen is ontwikkeld voor hen die vanuit een christelijk kader opgeleid willen worden tot NOBCO gecertificeerde coach op practitionerniveau. Naast ruime aandacht voor kennis en vaardigheden van het vak coachen wordt er ook veel zorg besteed aan de beroepshouding en de geestelijke vorming van de deelnemer in relatie tot de coachprofessie. De opleiding heeft een EMCC/NOBCO een EQA erkenning op practitionerniveau. De European Quality Award EQA is een Europees kwaliteitskeurmerk.
1-jarige Beroepsopleiding tot Coach Practitioner Alba-academie een verrassende kijk op leiderschap en coaching.
Bijzonder trots zijn wij op het assessor-rapport dat de hoge kwaliteit van de opleiding roemt. Kort programma van de Beroepsopleiding tot Coach practitioner. De Beroepsopleiding tot Coach Practitioner duurt 10 maanden. Tijdens de opleiding doorloopt u verschillende onderdelen. Zo volgt u met een vaste groep medestudenten 11 lesdagen waarin de theorie wordt behandeld en geoefend. Daarnaast voert u vanaf de tweede bijeenkomst coachgesprekken met zelfgekozen oefencliënten. Deze cliënten uit uw eigen omgeving zijn er voor u. U oefent met hen de technieken en methodieken uit de lessen en zij voorzien u van feedback op uw professionele ontwikkeling als coach. Doordat u van deze oefengesprekken minimaal 8 reflectieverslagen schrijft bekwaamt u zich in de noodzakelijke verslaglegging van coachtrajecten.

Contacteer ons