Meer resultaten voor thetrainers

thetrainers
Veiligheidscontrole nodig.
Meet the trainers PepperGym.
In de nieuwe meet the trainers stellen wij graag aan jullie voor de trainers van Bokscoaching.
Meet the trainers! Jorien Bodytime.
Hi Bodytimers! Ruim 2 jaar geleden liep ik hier voor het eerst naar binnen als stagiaire en voor ik het wist stond ik als klein meisje voor een grote groep les te geven. En was ik hier niet meer weg te slaan. Met uitzondering van de afgelopen 8 maanden toen was ik met mijn backpack.
Amsterdam The Trainers opent pop-up gym.
In het oude ING-kantoor in Amsterdam-West opent sportclub The Trainers een pop-up gym in de parkeergarage. In het kantoorgebouw waar over een aantal.
Train The Trainers. Train The Trainers opleidingen voor fitness groepsfitness aerobics en dans.
Train The Trainers Specialisten in opleidingen voor groepslessen en fitnessinstructeurs.
itsalwaysshowtime The Trainers Amsterdam.
Meet the trainers! Nick Bodytime.
We dont know who we are until we see what we can do. Hi toppers Mijn naam is Nick een 24-jarige levensgenieter uit Amstelveen. Ik studeer sportmarketing aan de Hogeschool van Amsterdam. Sporten doe ik al vanaf het moment dat ik kan lopen en waarschijnlijk ook tot ik het niet meer kan. Je kan mij.
Meet the trainers! Thalien Bodytime.
I don't use machines to work out I am one Joe! Ik ben Thalien 33 jaar en geef wekelijks trainingen bij Bodytime. Mijn relatie met Bodytime heb ik te danken aan mijn hond. Tijdens het uitlaten wandelde ik toevallig langs de studio inmiddels zon 3 jaar terug. Ik werd lid en was vervolgens niet.

Contacteer ons