Zoeken naar the trainers

the trainers
Train the Trainers Live work-outs op top niveau Fitfair.
Gymowner Sport Fanatic Sport Professional. Op Fitfair kun je je in het zweet werken in de workout area van Train The Trainers. Train the Trainers levert al jarenlang een bijdrage aan een kwalitatief hoogstaand niveau van instructeurs in de fitnessbranche. Zij leveren leerzame praktische en vooral inspirerende workshops trainingen en opleidingen voor zowel startende als ervaren fitness en aerobic instructeurs. Laat je inspireren door de beste presenters die Nederland rijk is! Danny Rust Maaike Parrel Bianca Karel en vele anderen creme de la creme instructors gaan het dak eraf gooien. Wil je inspiratie opdoen voor je eigen lessen of gewoon een geweldige workout ervaren op top niveau met live muziek? Zorg dan dat je er bij bent!
Meet the trainers! Andrew Bodytime.
Mijn naam is Andrew 30 jaar geboren in Suriname en opgegroeid in het mooie Amsterdam. Energie krijg ik van trainen training geven anderen helpen lekker eten reizen mensen festivals mijn familie vrienden en nog veel meer! Ik zou mezelf dan ook omschrijven als een levensgenieter die het maximale uit elke dag haalt. Sport is altijd al mijn passie geweest. Ik heb Sport Marketing gestudeerd aan de Johan Cruijff University op de Hogeschool van Amsterdam. Dit omdat ik aan topsport deed.
Veiligheidscontrole nodig.
Krachtsport clinic Train the Trainers.
Krachtsport clinic Train the Trainers. 4 februari 2017 by Anne F. Dit is niet alleen een hele toffe aankondiging van een krachtsport clinic maar ook een aankondiging waar ik stiekem best trots op ben. Alleen verder lezen als je een serieuze krachtsporter bent of een personal trainer met passie voor zijn vak. Jorden Bres NOCNSF Sefton Clarke Nationaal Ballet Tjalling Knijff NOCNSF Wouter Middelbos Michael de Koord my coach! en Bryan Wolters voormalig Nederlands Kampioen Powerliften.
Amsterdam The Trainers opent pop-up gym.
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met. The Trainers opent pop-up gym. REGIO 13 november 2016 Door LoBr Dichtbijmeeschrijver. The Trainers opent pop-up gym Foto The Trainers. AMSTERDAM In het oude ING-kantoor in Amsterdam-West opent sportclub The Trainers een pop-up gym in de parkeergarage. In het kantoorgebouw waar over een aantal jaar woningen in komen zitten al verschillende start-upbedrijven. Alle sportievelingen van de sportclub zijn te herkennen aan kleding met de leus itsalwaysshowtime. Eigenaren en neven Mink en Rogier richten zich met The Trainers niet alleen op bewegen maar ook op voeding en online coaching. Ze zijn erg enthousiast over hun aanstaande uitbreiding met een binnenlocatie.
Meet the trainers! Djamil Bodytime.
Hi ik ben Djamil en ben trainer bij Bodytime. Mijn sport achtergrond qua scholing is sport en bewegen waar ik mij gespecialiseerd heb als kickbokstrainer. Ik geef trainingen waarbij je zowel lichamelijk als conditioneel uitgedaagd word. Ik ben perfectionistisch in uitvoering van de opdrachten. Doe je mee in mijn les ga je dit vast snel herkennen Het is iets wat ik heel belangrijk vind en waar ik veel aandacht aan besteed het is niet alleen bewegen en zweten.
Train The Trainers. Train The Trainers opleidingen voor fitness groepsfitness aerobics en dans.
Dit doen wij door het aanbieden van korte leerzame praktische en vooral inspirerende workshops trainingen en opleidingen voor startende en ervaren fitness en aerobic instructeurs. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Copyright 2017 Train The Trainers.
itsalwaysshowtime The Trainers Amsterdam.
The Trainers begeleiden jou in het vinden naar de gezonde levensstijl die bij je past. Binnen ons trainingsaanbod kun je terecht met vragen over voeding training rust en herstel. Onze Showtime Programmas zijn op maat gemaakt waardoor jij in staat bent om je beste resultaat ooit te behalen! Verschillende soorten trainingen mobiliteit kracht/conditie en boksen. Mogelijkheid tot binnen en buiten training. Wij bepalen samen met u de doelstelling behoefte. Wij geven training op locatie of buiten in het park. Alles voor de teambuilding!
Meet The Trainers RDAM GYM.
Ondertussen bestaat ons team al uit 11 trainers tijd om ze aan jullie voor te stellen. Elke week zal er een trainer aan jullie voorgesteld worden. Léon Dronkers Meet de andere Boss van RDAM GYM Léon Dronkers. 28 jaar jong gek op MMs enthousiast altijd in voor een geintje en een harde werker. hij heeft inmiddels ook 3 sportbedrijven op zijn naam staan en is eindbaas van alle trainerts.

Contacteer ons