Op zoek naar opleiding tot trainer?

opleiding tot trainer
Opleiding Trainersopleiding Post HBO Train de trainer / Trainersvaardigheden Springest.
Een leerzame en leuke opleiding. Suzanne Vanca is een geweldi alles lezen woe 18 mrt 2015 164203 UTC. Is de Post HBO opleiding tot professioneel trainer iets voor jou? Je wilt trainer worden? De TC University start drie keer per jaar een opleiding tot professioneel trainer. We bieden je de mogelijkheid om in twintig dagen een Post HBO diploma te behalen. Je kunt daarna zelfstandig of in loondienst als trainer aan de slag. Train de trainer als het ware dat is wij doen. De voortdurende afwisseling tussen theorie en praktijk. Dat is hét kenmerk van deze parttime trainersopleiding. Ervaringsgericht leren staat centraal. Het model dat we gebruiken is Learning by doing.
Opleiding tot trainer Always a Choice.
Opleiding tot trainer admin 2016-11-09T1457510100. Informatie over de trainersopleiding voor Roestvrij Samenwerken in Nederland. Always a Choice biedt een zesdaagse trainersopleiding Roestvrij Samenwerken aan voor trainers en consultants die zelf actief met deze methode en het materiaal willen werken. De trainersopleiding wordt gegeven in het Nederlands. Er zijn ook mogelijkheden deze training in het buitenland te volgen. Alle benodigde materialen worden wanneer nodig in het Engels en het Nederlands verstrekt. Voor meer informatie over deze trainersopleiding. The Human Element Cornerstone.
Opleiding tot Gordon Communicatie TrainerNET Effectief communiceren in de praktijk.
Training Effectief Communiceren met Kinderen. Samenwerking de NET en Logavak. Opleiding tot Communicatie Trainer. De rode draad door de opleiding is je persoonlijke en professionele ontwikkeling tot Gordon Trainer. Je leert oefent reflecteert en groeit. In de laatste module kies je de Gordon licentie waarin je wilt specialiseren. Voor wie is deze opleiding? Deze opleiding is voor mensen die zelfstandig communicatie trainer willen worden en de Gordon communicatie methode willen overdragen op specifieke doelgroepen. Wat kun je na deze opleiding? Na deze opleiding kun je als zelfstandig Gordon trainer aan verschillende doelgroepen communicatietrainingen aanbieden.
NLP-trainer De eerste verdieping.
Je zal heel veel oefenen en feedback krijgen en we werken voortdurend aan het congruent teachen van NLP-technieken en vooronderstellingen. Kortom alles wat er nodig is om goede NLP-trainer te worden! Duur 6 dagen opleiding van 930 tot 1700. Kosten opleiding 950 dit is inclusief lunch werkmap koffie en thee. Locatie Achterom 78 Delft. Het examen om gecertificeerd NLP-trainer te worden. Wil je je vervolgens certificeren tot NLP-trainer dan kun je deelnemen aan het examen. Dit examen bestaat uit een mondeling theoretisch examen het toetsen van NLP-kennis en een praktijkexamen het geven van twee presentaties over NLP-onderwerpen en het doen van een oefening-demo. Naast het volgen van de trainingsdagen zul je ook bij minimaal één NLP practitioneropleiding moeten assisteren. Kosten certificering tot NLP-trainer 650. Betaling in termijnen is mogelijk.
Basis Mindfulness opleiding tot Mindfulness trainer 8 dagen 995.
Je ontvangt een uitgebreid werkboek theorie en gedichten en de benodigde meditatie luister oefeningen als mp3 bij de Basis Mindfulness opleiding tot Mindfulness trainer. Na de 8 dagen opleiding kun je gecertificeerd 2 ster MBVN lid worden. Bij BalanSanté is er ruimte voor Mindfulness en meditatie yoga en ontspanning. We hebben een unieke locatie onze eigen mindfulness instituut locatie landgoed Leyduin. Het landgoed ligt prachtig gelegen waardoor er ruimte is voor wandelen door het bos mediteren in de tuin les met uitzicht op het landgoed en we mediteren in onze heerlijke meditatie lounge ruimte. Data Mindfulness Basis Opleiding.
Opleiding tot trainer bedrijfsopleidingen.
U bent hier Home Beroep Economie en management Beleid/ondersteunend Trainer bedrijfsopleidingen Opleiding tot trainer bedrijfsopleidingen. Opleiding tot trainer bedrijfsopleidingen. De hbo-opleiding Opleidingskunde is de beste voorbereiding op het beroep trainer bedrijfsopleidingen. Deze opleiding wordt alleen gegeven aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen HAN zowel voltijd als deeltijd. Deze opleiding wordt hier eerst beschreven. In het tweede deel van dit artikel worden andere hbo-opleidingen en post-hbo-opleidingen behandeld. De hbo-opleiding Opleidingskunde wordt gegeven aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Tijdens de studie richt je je op de drie belangrijkste aspecten van het trainersvak. Wat kun je ermee worden?
Opleiding Trainer op Post-HBO Niveau.
Dat wordt ook bevestig. Post HBO Professioneel Trainer. Is de Post HBO opleiding tot professioneel trainer iets voor jou? Je wilt trainer worden? De TC University start twee keer per jaar een opleiding tot professioneel trainer. We bieden je de mogelijkheid om in twintig dagen een Post HBO diploma te behalen. Je kunt daarna zelfstandig of in loondienst als trainer aan de slag. Train de trainer als het ware dat is wij doen. De voortdurende afwisseling tussen theorie en praktijk. Dat is hét kenmerk van deze parttime trainersopleiding. Ervaringsgericht leren staat centraal. Het model dat we gebruiken is Learning by doing.
Personal Trainer opleiding fitnesstrainer A fitnesstrainer B fitvak-erkend.
Schrijf je snel in! Pakketprijzen Het volgen van een cursuspakket is altijd voordeliger dan losse cursusonderdelen. In maximaal 10 maanden leiden wij jou op tot een professionele en FitVak erkende Personal Trainer! Gespecialiseerd aan de slag met uitgebreide kennis over het begeleiden van meerdere doelgroepen. Het is mogelijk om in 10 termijnen de cursusgelden te voldoen wij denken graag met je mee. Schrijf je nu in. Fitness trainer A Spoedcursus. Bekijk hier al onze opleidingen. Schrijf je hier direct in. Like ons op Facebook.
Post HBO beroepsopleidingen leergang tot coach en trainer.
Diepgaand indien nodig eenvoudig als mogelijk. De post-HBO opleiding tot coach is een 1-jarige opleiding tot geaccrediteerde en professionele coach. Voor iedereen die coach wil worden of coachende vaardigheden wil ontwikkelen als leidinggevende teamleider docent adviseur of manager. Bekijk alles over leergang coach. Professioneel trainen is een vak. In deze intensieve leergang leer je via een breed palet aan vaardigheden kennis en inzichten mensen te begeleiden in een persoonlijk transformatieproces. Een uitdagende en hoogwaardige opleiding voor één ieder die zich tot het hoogste niveau wil ontwikkelen. Bekijk alles over leergang trainer. Interesse in één van deze opleidingen?

Contacteer ons