Meer resultaten voor coaching opleiding

coaching opleiding
Coach organisatieadviseur www.rino.nl.
De RINO onderscheidt zich van andere aanbieders van cursussen en opleidingen op het gebied van coaching door onze oriëntatie op de psychologie en de psychotherapeutische referentiekaders. Al dertig jaar staat de RINO bekend als instelling voor nascholing en opleiding voor professionals die werken in de geestelijke gezondheidzorg. Sinds meer dan tien jaar organiseert de RINO bovendien een breed aanbod aan nascholings en opleidingsactiviteiten voor coaches consultants en organisatieadviseurs. RINO-docenten die een rol spelen bij de workshops cursussen en opleidingen voor coaches en consultants zijn specialisten in het psychotherapeutisch vakgebied. Bovendien weten zij precies hoe ze therapeutische concepten en technieken moeten toepassen in de context van organisaties en bedrijven.
Coaching Opleiding HBO Post HBO en Trainingen ISBW Opleidingen en Trainingen.
Vaardigheden om kennis toe te passen. Gericht op jouw dagelijkse praktijk. Opleidingen en trainingen Coaching op de Werkvloer. Als coach richt u zich op het probleemoplossend begeleiden motiveren en beïnvloeden van mensen. Met een opleiding coaching van ISBW zet u al deze vaardigheden op scherp met behulp van de meest relevante methoden en technieken. U ontwikkelt in korte tijd alle kwaliteiten die u nodig heeft om het beste uit mensen te halen. U leert mensen hoe zij hun problemen kunnen aanpakken en stimuleert ze tegelijkertijd om hun doelen te bereiken. Bekijk hieronder ons brede aanbod aan coaching opleidingen. Kunnen we je verder helpen? Onze deskundige opleidingsadviseurs helpen je graag verder. 035 7 604 800. 035 7 604 800.
1 in Coaching Opleiding op Post-HBO Niveau Opleiding tot Coach.
Coaching opleiding Post HBO Professioneel Coach. Een coaching opleiding volgen? Is de Post HBO opleiding tot professioneel coach iets voor jou? De TC Academy start twee keer per jaar een opleiding tot professioneel coach. We bieden je de mogelijkheid om in zeventien dagen een Post HBO diploma te behalen. Je kunt daarna zelfstandig of in loondienst als coach aan de slag. De voortdurende afwisseling tussen theorie en praktijk. Dat is hét kenmerk van deze parttime coachopleiding. Ervaringsgericht leren staat centraal. Het model dat we gebruiken is Learning by doing. De opleiding is bedoeld voor mensen die het coachvak beroepsmatig willen uitoefenen.
Opleidingen psychologie en coaching LOI.
Kortom dit is een vakgebied om je in te verdiepen én om in bij te blijven! De toepassing van psychologie en coaching is zeer breed. Na een opleiding in dit vakgebied kun je werken bij bedrijven in het onderwijs de gezondheidszorg of jeugdhulpverlening. Ook starten als zelfstandige is een mogelijkheid. Waar je ambities ook liggen de LOI heeft voor jou een passende opleiding. Maak hieronder je keuze! HBO-bachelor Toegepaste psychologie met meerdere specialisaties. Ruime keuze uit korte HBO-programmas en beroepsgerichte cursussen. Breed aanbod in coachingopleidingen o.a. Waar nodig ook aandacht voor starten als zelfstandig ondernemer. Test nu welke klassikale opleidingen bij je passen. Gaat je voorkeur uit naar een klassikale opleiding?
Opleiding tot coach of counselor Europees Instituut.
Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem gerust contact op. Dit digitale magazine is een gezamenlijke uitgave van de Baak en het Europees Instituut en verschijnt drie keer per jaar. Laat je inspireren door interne coaches en experts en schrijf je in!
Opleiding tot coach.
Bij ons kan je leren coachen en/of je laten coachen. Coachen richt zich op het op gang brengen en het versnellen van de gewenste persoonlijke ontwikkeling. In de basis is coachen het voorhouden van een spiegel om zo met drie vragen aan de slag te gaan. wie ben ik wat kan ik en wat wil ik? Steeds meer mensen merken dat coaching heel kan effectief zijn. De coach helpt de klant bij het onderzoeken van zijn/haar gedrag en de bijbehorende gedachten en gevoelens. Zo ontstaat er ruimte om beperkende overtuigingen om te buigen en emotionele bagage los te laten. Bij ons kan jij je ontwikkelen tot een professioneel coach en in coachend leidinggeven.
Opleiding Mental Coach klassikaal bij Sonnevelt.
Je leert dezelfde mentale focustechnieken te gebruiken die topsporters en succesvolle zakenmensen dagelijks op zichzelf toepassen. Wat leer ik in de opleiding Mental Coach? Centraal in de opleiding Mental Coach staat het leren hoe gedragsverandering werkt. Je leert te zien welke gedragspatronen bij een persoon horen en hoe je die positief kunt beïnvloeden. Je ervaart welke technieken je kunt toepassen om mensen te motiveren. Tijdens het klassikale onderwijs is er veel ruimte voor praktijk zoals bijvoorbeeld de behandeling van proefcliënten. Aan het einde van de opleiding Mental Coach kun je. Zowel individuen als teams begeleiden met het behalen van succes. Adviezen geven op het gebied peak performance vanuit eigen praktijk aan bedrijven scholen internet e-coaching sportverenigingen of wellnesscentra.
Post-hbo-opleiding Opleiding tot Coach Windesheim.
Maak kennis met onze recruiters. Wil je leren hoe je jouw talenten en die van anderen maximaal kunt benutten? Word coach met deze eenjarige NOBCO/EMCC geaccrediteerde post-hbo-opleiding. Professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal. De combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling staat centraal in deze eenjarige opleiding. Naast lesdagen praktijkuren en de zelfstudie focus je je in 8 uur individuele coaching op je persoonlijke ontwikkelpunten en word je professioneel in verbinding effectief. Ook paardencoaching is daarin een zeer verhelderend instrument. Vele methoden komen aan bod zoals Voice Dialogue NLP en Provactief coachen.
Coaching de Baak.
Reinier de Graaf Groep. De afdeling Opleiding Wetenschap van Reinier de Graaf Groep vroeg ons de leden van de interne coachpool die nog geen opleiding op het gebied van coaching hebben gevolgd een verdiepingstraject aan te bieden dat aansluit bij hun ontwikkelde coachcompetenties en ervaring. Met als doel dat zij vervolgens in staat zijn basis-coachcompetenties in te zetten bij het begeleiden van collegas en het eigen functioneren als coach op basis van zelfreflectie gericht te verbeteren. De medewerkers volgden training in kleine groepen voerden verschillende coachgesprekken en volgden colleges op het gebied van ontwikkelingsgericht coachen cliëntgerichte coaching cognitief-gedragsgerichte coachen en hanteren van persoonlijke kernthemas.

Contacteer ons